Årets Julklapp För Filmälskare – Clint Eastwood 20 Film Collection

Årets Julklapp för filmälskare kan bli Clint Eastwood 20 film Collection från Warner Brothers. Release för denna eminenta filmsamling sker den 9 oktober 2013. Det finns massor av klassiker och guldkorn i denna box och den är full av Oscarsnomineringar och Oscarsvinnare. Speciellt förtjust är jag själv i filmer som “Million Dollar Baby“,”The Outlaw Josey Wales“, “Unforgiven“, “A Perfect World“, “Mystic River“, Gran Torino, “Letters From Iwo Jima” och “Hereafter“. Jag hade gärna haft med “Flags Of Our Fathers” också, men det kanske kommer i box 2 om det blir en sådan, för Clint Eastwood har en diger skattkista av filmer att plocka ur och han är som ett gott vin…blir bara och bättre och bättre med åren.

En perfekt juklapp sålunda, för filmälskare i alla läger oavsett kön. Men allra bäst kanske den går hem hos pappa och brorsan…
Priset i handeln hamnar på 995 kronor, vilket gör femtiolappen per film och det får anses vara helt okej. De 20 filmerna i boxen är:

Dirty Harry, Magnum Force, The Outlaw Josey Wales, The Gauntlet, Every Which Way But Loose, Firefox, Sudden Impact, Pale Rider, Heartbreak Ridge, Unforgiven, A Perfect World, Space Cowboys, Mystic River, Million Dollar Baby, Letters From Iwo Jima, Gran Torino, Invictus, Hereafter, J. Edgar och Trouble With the Curve.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *