Robert Gustafsson Är Hundraåringen Som Försvann…

En minut är vad vi får i trailerpremiär för ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Läs mer om filmen som har Sverigepremiär på juldagen 2013 i inlägget Hundraåringen Som Klev Ut genom Fönstret Och Försvann.

Efter ett långt och händelserikt liv hamnar Allan Karlson på ett ålderdomshem i tron att det blir hans slutstation. Problemet är bara att hans hälsa fortfarande är utmärkt och dagarna blir därför alldeles för trista. När firandet av Allans hundrade födelsedag närmar sig, vilket Allan själv inte är det minsta intresserad av, tar han chansen och flyr sin tråkiga vardag.
Powered by Preview Networks

Distributör: BVI / Disney (SE-Cinema)
Biopremiär: 25 december 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *