Kate Winslet I Labor Day

Det var ett tag sedan jag såg min favoritskådespelerska numero uno, Kate Winslet, i en bra film. Hon var ju bra i “43” men filmen i sig var ett riktigt pekoral. 2011 var hon med i mediokra “Contagion“, där man kämpar mot tidden för att hitta ett vaccin mot ett förödande virus och i dramakomedin “Carnage” som var en rejält trevlig överraskning är hon briljant som mamman vars son gett Jodie Fosters son på nöten. Den 4 april 2014 har hennes nästa alster Sverigepremiär, “Labour Day“, en film som jag har stora förhoppningar på.

Filmen bygger på en bok av Joyce Maynard och fyrfaldigt Oscarsnominerade Jason Reitman står för adaptionen och regisserar. Kate Winslet spelar deprimerade singelmamman Adele som lever ensam med sin son Henry(Gattlin Griffith). En dag erbjuder de en sårad man(Josh Brolin) som visar sig vara en förrymd fånge, på lift. Under tiden som stadens polis söker efter mannen får Adele och sonen gradvis den sanna historien om mannen återberättad för sig och deras alternativ krymper betänkligt. Paramount har släppt en filmklipp som vi kan ta en titt på här…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *