Paradise Cliffhanger

Det blev en liten cliffhanger när sista delen av säsong 1 av “The Paradise” visades i går kväll på SVT. Hur det går framöver och om Katherine fortfarande står vid altaret och väntar, eller om det är kuttrasju med Denise som gäller för Moray det får vi veta nästa sommar. Inspelningarna av säsong 2 har pågått sedan i april och kommer att premiärvisas i UK redan i september 2013. Att vi i Sverige troligtvis får vänta nästan ett år beror på att SVT först ska ut med nya säsonger av Downton Abbey, Mr Selfridge,och Barnmorskan I East End.

Seriens huvudkaraktärer fortsätter och nya tillkommer. Tom Weston en före detta soldat som fattar tycke för Katherine blir en ny bekantskap och han spelas av Ben Daniels (House of Cards, Law & Order). Andra nya är nykomlingen Edie Whitehead som Toms dotter Flora, Lisa Millett spelar den godhjärtade kokerskan Myrtle och Katie Moore är Susy.

Speciellt för serien har man vid Lambton Estate i County Durham byggt upp en gata i viktoriansk stil, som blir fond för det exklusiva varuhuset The Paradise. Chronicle Live UK har släppt bilder från inspelningsplatsen och arbetet med säsong 2. Ta en titt här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *