Världspremiär För Komedin Enough Said

Jag har skrivit tidigare om komedin “Enough Said” som blev James Gandolfinis sista film. I går hade den världspremiär på filmfestivalen i Toronto och möttes av applåder och snyftningar i salongen. Både filmen i sig och James Gandolfini får bra kritik och man får i Enough Said ett smakprov på hans komiska talang.

Gandolfini spelar Albert, en frånskild far med en dotter på college. Han inleder en affär med Eva(Julia Louis-Dreyfus), en ensamstående mamma och vi får en berättelse om hur det är att bli kär en andra gång. Både James Gandolfini och Julia Louis-Dreyfus levererar och är riktigt underhållande i den här komedin. Tyvärr har jag inget datum för en Sverigepremiär, men det borde ske under hösten vintern. Vi får helt enkelt hålla ögonen öppna. Här är i varje fall ett smakprov…

Fox Searchlight.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *