Tack Och Adjö För The Paradise

Gillar man kostymdrama då gillar man även brittiska serien “The Paradise” och vad jag förstår är det många som gör det. Serien har blivit mäkta populär ute i världen och så även i Sverige och flåsar “Downton Abbey” i nacken vad det gäller tittarsiffror.

I och med kvällens avsnitt söndag 8 september, som är det sista för den här omgången, så blir det tack och adjö klockan 21.00 på SVT 1.

Men misströsta inte! Säsong 2 är redan under inspelning och i oktober sätter Downton Abbey i gång med säsong 4.

Ni som hänger med i The Paradise undrar säkert vad det ska bli av det stundande bröloppet mellam Moray och Katherine, brudgummen verkar inte riktigt pepp eller hur? Kan det bero på en viss ung fröken Denise? Så här går turerna i kväll…”När den stora dagen nalkas måste Moray fatta ett avgörande beslut – men kan han uppbåda modet nu när han som bäst behöver det? Eller kommer en våldnad från det förflutna att få honom på fall?”

I klippet nedan berättar Joanna Vanderham som är alldeles utmärkt i rollen som Denise om sin karaktär och hennes ambitioner…

Bild: BBC One.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *