The Conjuring – Verklighetens Lorraine Warren

Skräckisen “The Conjuring” hade Sverigepremiär i går den 6 september. Kanske någon av er har sett den redan? Själv har jag har inte gjort det, men det blir av framöver. Filmen bygger på den sanna berättelsen om Ed och Lorraine Warren, världsberömda utredare av övernaturliga händelser, som kallas in för att hjälpa en familj som terroriseras av mörka krafter. I familjens hus mitt ute på landsbygden blir Warrens tvungna att utmana en stark demonisk kraft och blir då indragna i det otäckaste fallet de någonsin skulle komma att råka ut för.

I klippet nedan får vi bland annat stifta bekantskap med verklighetens Lorraine Warren när hon berättar om sitt arbete. Vill ni läsa mer om The Conjuring och se trailers och filmklipp gör ni det i inläggen The ConjuringThe Conjuring Trailer 2 och The Conjuring Trailer 3.
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *