Gravity Trailer – Drifting

Ja, eventueellt kan det bli en Oscarsnominering och i förlängningen en Oscar för Sandra Bullock för sin roll i thrillerdramat “Gravity“, det har vi ju redan noterat. Sandra spelar Dr. Ryan Stone, en medicintekniker som är ute på sitt första uppdrag i rymden tillsammans med den erfarna astronauten Matt Kowalsky (George Clooney) som är ute på sin sista resa innan pensionen. Rymdfärjan förstörs, Stone och Kowalsky är helt ensamma – och endast ihopkopplade med varandra glider de ut i mörkret. Av tystnaden förstår de att all kommunikation med Jorden har brutits och samtidigt som rädslan övergår i panik så försvinner lite syre för varje litet andetag…

Ni kan läsa mer om Gravity och se fler trailers i inläggen Gravity Teaser Trailer och Skräckscenario i Gravity. Sverigepremiär är det den 25 oktober med 20th Century Fox som distributör. Men redan nu kan vi känna på Sandra Bullocks aka Dr. Ryan Stones vanmakt och skräck i klippet drifting. Huvaligen, känn på den…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *