Snart Dags För Downton Abbey Säsong 4

Nu i september startar “Downton Abbey” återigen med säsong 4. Britterna är först ut och vi i Sverige får vänta in i oktober på seriestarten. Nu har vi nått år 1922 och handlingen tar vid sex månader efter att Matthew Crawley dött i en bilolycka i julspecialavsnittet. Det var mycket elände för familjen Crawley i säsong 3. Lady Edith fick oväntades nobben och det blev inget bröllop för hennes del. Lady Sybil dog i barnsäng och slutligen, som sagt, så försvann Matthew Crawley ut ur serien.

Vi får hoppas på bättre lycka för människorna på Downton Abbey i säsong 4. Trailern för säsong 4 kommer i dagarna så ni får hålla koll här på Cinemaholics. Följer ni den här länken kan ni läsa mer om Downton Abbey och fräscha upp minnet. Nedan kommer ett hela 12 minuter bakom kulisserna klipp från säsong 3 och julspecialen…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *