Hello Ladies

Det här verkar lovande och ser kul ut…

Efter många års samarbete med Ricky Gervais, står Stephen Merchant äntligen på egna ben i komediserien “Hello Ladies“. Sverigepremiär är det den 30 september 2013 på HBO NORDIC.

Serien utspelar sig i LA dit engelsmannen Stuart (Stephen Merchant) flyttat för att jobba som webbdesigner med förhoppning om att finna spänning, romantik och möjligtvis även sin själsfrände. Han delar lägenhet med den attraktiva Jessica (Christine Woods), som uppenbarligen inte är det minsta intresserad av honom på ett romantiskt plan. Stuart är inte hälften så charmig som han själv tror, men dubbelt så desperat, och besatt av att vara en del av den glamorösa världen och att bli vän med det vackra folket. Han vill gärna hänga på de bästa restaurangerna och de hetaste nattklubbarna, men Stuarts snålhet och småaktighet gör att han ofta befinner sig just utanför dörrarna till Los Angeles mest eftertraktade ställen.

Under åtta avsnitt får vi följa Stuarts jakt på vackra kvinnor i LA, ofta i sällskap med polarna Wade (Nate Torrence), som nyligen skiljt sig, och Kives(Kevin Weisman), en karismatisk paraplegiker som går mycket bättre hem hos tjejerna än Stuart och Wade. Hello Laides är producerad av Stephen Merchant, Lee Eisenberg och Gene Stupnitsky, som också skriver manus till flera avsnitt. Eisenberg och Stupnitsky var båda verkställande producenter för The Office och komedin Bad Teacher. Här fås ett smakprov…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *