The Americans – Seriepremiär

The Americans” är en amerikansk TV-serie, som började sändas den 30 januari 2013 i USA på tv-kanalen FX. Serien är skapad av Joe Weisberg och medverkande skådespelare är bland andra Keri Russell och Matthew Rhys. The Americans består av 13 avsnitt och på torsdag den 29 augusti 2013 får serien Sverigepremiär på TV 8 med start 22.10.

Serien har blivit ordentligt hyllad och är ett spiondrama som är som en blandning av ”Mad Men” och ”Homeland”. Är ni insnöad på 80-talet så får ni allt ni begär, för här har man varit mycket noga med detaljerna i form av kläder, bilar och musik för att skapa den rätta tidskänslan. I USA har man avverkat hela första säsongen och säsong 2 är under inspelning. Här är synopsis och en introduktion till serien…

Det är tidigt 1980-tal och Ronald Reagan har precis valts till president i USA. Elizabeth Jennings(Keri Russell) är den perfekta amerikanska hemmafrun som lever tillsammans med sin lika perfekta man Philip (William Rhys). Dock bär de på en stor hemlighet; de är i själva verket sovjetiska KGB-spioner och lever i ett arrangerat äktenskap i en städad förort till Washington. De har två barn tillsammans som är helt ovetande om sina föräldrars verkliga jobb och identiteter.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *