Derek – Ny Serie Med Ricky Gervais

Ricky Gervais, den icke rumsrena galningen från Reading i England har sålt sin nya TV serie till streamingtjänsten Netflix. Den 12 september kör man i gång serien om “Derek“. Där vi får följa Ricky Gervais som karaktären 49-årige Derek Noakes som jobbar som vaktmästare på en ålderdomshem.

Han gillar att titta på dokusåpor och tävlingsprogram och är intresserad av kändisar, berömmelse och YouTube. Han är snäll, hjälpsam, och osjälvisk och har alltid goda avsikter. Dock är han sårbar på grund av sin barnsliga naivitet och brist på intelligens. Han förlöjligas och blir utfryst av samhället på grund av sin sociala tafatthet och brist på hämningar, dessutom ser han heller inte bra ut. Men Derek ser det goda hos alla människor och menar att det är viktigare att vara snäll än att vara smart eller snygg. I serien får vi stifta bekantskap med en hel del udda karaktärer och outsiders, inte minst på ålderdomshemmet där man kämpar mot fördomar och krympande budget.

Derek har tidigare visats på brittiska Channel 4 med finfina tittarsiffror och på IMDB har serien fina 7,8/10 i betyg. Ta en titt på trailern…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *