Boardwalk Empire Säsong 4 Premiär

The only you can count on is blood…ja det säger Nucky Thompson i trailern till Boardwalk Empire säsong 4, så om ni tror att det blir mindre våldsamt denna säsong så är ni fel ute. Serien som följer den lika delar politikern som gangstern Enoch ”Nucky” Thompson(Steve Buscemi) i Atlantic City under 1920-talets förbudstid får säsongspremiär på HBO NORDIC den 9 september.

Den fjärde säsongen ustpelas med start i februari 1924, just när jazzen håller på att slå igenom som bäst. Nucky Thompson försöker hålla en låg profil efter att nästan ha slagits ut av Gyp Rossetti i säsong 3, men det dröjer inte länge innan han bråkar med borgmästare Bader, fightas med sin bror Eli om Eli’s son Willie’s öde på college, och får upp ögonen för nya lukrativa drog och fastighets-affärer i Florida. Nya karaktärer i den fjärde säsongen är bl a Valentine Narcisse (som spelas av Jeffrey Wright), en våldsam gangster från Harlem som försöker ta över Chalky’s nya satsning – the Onyx Club.

Bilder och Trailer: HBO Nordic.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *