En Titt Bakom Kulisserna På The Spectacular Now

Cinemaholics har tidigare skrivit om fantastiska romantiska dramat “The Spectacular Now” i inläggen The Spectacular Now och Suveränt Skådepeleri I The Spectacular Now, kika runt där och läs mer, se filmklipp och trailer. Manusförfattarna till ”500 Days Of Summer” ger oss här en ny historia om att växa upp, där coola killen Sutter Keely oväntad blir kär i sociala katastrofen Aimee Finicky.

Rollen som Aimee Finicky spelas av stortalangen Shailene Woodley(f.1991) som satte i gång karriären redan som barnskådespelare. Riktigt fart tog den när hon presterade på topp som dotter åt George Clooney i utmärkta “The Descendants” från 2011. Hör henne och Miles Teller, Brie Larson och Mary Elizabeth Winstead berätta om The Spectacular Now, filmen ni inte ska missa om ni gillar den här genren…

I klippet nedan berättar huvudrollsinnehavarna Shailene Woodley och Miles Teller om filmen och sina karaktärer Aimee och Sutter…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *