Clear History

Larry David har skrivit manus och Greg Mottola regisserar HBO:s TV Film, komedin “Clear History”. Larry David spelar själv Nathan Flomm, en marknadschef på ett nystartat elbilsföretag, som efter lite tjafs med sin chef säljer av sina 10 procent i aktieinnehav. Bolaget går sedan som en raket och gör miljardvinster, vilket förstör Flomms liv och gör honom offentligt förnedrad. Tio år senare har han bytt namn till Rolly DaVore och flyttat till Marthas Vineyard. Livet går sin gilla gång och allt är bra tills något från hans förflutna hotar att störa det nya livet.

Larry David fick iden till Clearing History efter att ha hört om en man som ägde 10 procent av Apple och sålde av sitt aktieinnehav innan företaget tog fart. Larry David tyckte det fanns en hel del humor i det förfarandet och satte i gång att skriva. Greg Mottola kan den här genren efter att ha regisserat filmer som “Supersugen“, “Paul” och “Adventureland“. Rollistan är full med kända namn som Jon Hamm från Mad Men, Kate Hudson, Michael Keaton, Bill Hader, Danny McBride och Eva Mendes.

Filmen har haft premiär och finns att tillgå på bland annat HBO NORDIC. Betyget på IMDB är för närvarande 6,8/10. Vi tar en titt på trailern…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *