About Time Trailer 2

I maj berättade jag om att teamet bakom romcomhits som “Fyra Bröllop Och En Begravning”, ”Notting Hill” och ”Love Actually” i oktober är tillbaka med en ny komedi i kärlekens tecken. Domhnall Gleeson och Rachel McAdams spelar en central roll i filmen som karaktärerna Tim och Mary. I övriga roller Bill Nighy, Margot Robbie och Vanessa Kirby. Här är ett utförligt synopsis samt trailer nummer 2:

När Tim är 21 år, berättar hans pappa en otrolig familjehemlighet för honom: alla män i hans familj har möjlighet att återuppleva sitt förflutna. Han kan resa tillbaka till alla ögonblick i sitt liv där han velat göra något annorlunda, tills han får allt att bli som han vill. Han bestämmer sig för att använda sin nya gåva för att vinna den vackra Marys hjärta, men upptäcker att det kan vara skrattretande svårt att försöka styra över den stora kärleken – även om man har möjlighet att försöka, försöka och försöka igen. Och just när allt verkar gå bra, inträffar en olycklig förändring i tidens gång som innebär att han aldrig träffat Mary alls.

Tim upptäcker att trots att hans unika gåva kan hjälpa honom att hitta den sanna kärleken, så kan den inte rädda honom från de upp-och nedgångar i livet som alla upplever. I slutändan bestämmer han sig för att om han ska kunna få ut mesta möjliga av kärleken och livet så måste han ge upp det förflutna och istället leva för stunden.
Powered by Preview Networks

Distributör: Universal Pictures.
Biopremiär: 18 oktober 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *