Paranoia Insider Access

Harrison Ford, Liam Hemsworth och Amber Heard diskuterar runt kommande dramathrillern ”Paranoia” som tar oss med till en värld fylld av girighet och bedrägeri som styrs av två mäktiga och hänsynslösa män, som inte stoppar för något.

Adam Cassidy, en ung man som arbetar på ett stort framgångsrikt företag får plötsligt en befordran. Men enbart för att hans chef vill att han skall spionera på hans mentor som sitter på hemligheter värda miljarder. Adam dras allt djupare in i deras hänsynslösa spel och inser snart att hans eget liv är i fara.

Trailern hittar ni här och nu får Harrison Ford berätta varför han kör Kojaklooken i Paranoia…

Distributör: Noble Entertainment.
Biopremiär: 4 september 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *