A Oscar Performance

Ja det snackas redan om en Oscar för Cate Blanchett och hennes rolltolkning som Jasmine, som får hela sitt överklassliv raserat när maken(Alec Baldwin) anklagas för bedrägeri i mångmiljardklassen och hamnar i fängsligt förvar. Då blir det till att flytta hem till syrran Ginger(Sally Hawkins) i San Fransisco, och hon lever ett liv så långt bort från gucci väskor, bjudningar och shopping man kan komma.

Ni kan läsa mer om, se bilder, filmklipp och trailers till “Blu Jasmine“, Woody Allens bästa film på många år, i inläggen Woody Allens Nya – Blue JasmineCate Blanchett Briljerar I Woody Allens Blue Jasmine och Blue Jasmine – Är Du otrogen?.

Nu är det bara tio dagar kvar till Sverigepremiären den 23 augusti 2013 och som jag längtar. Det är ingen hemlighet att jag är ett stort fan av Woody Allens filmer och här har jag höga förväntningar på filmfest. Jag hoppas att Woody(78 år) fortsätter hålla sig i god vigör och ger oss en film per år(som han brukar) i många år till. Vill ni ha mer Woody Allen så kan ni leta er fram bland inläggen i den här länken. Nu dags för en scen från Blue Jasmine där Cate Blanchett befinner sig på en pizzeria med systerbarnen och ger dem en lektion i vikten av att ge dricks…
Powered by Preview Networks

Distributör: Scanbox Entertainment.
Biopremiär: 23 augusti 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *