Thor – The Dark World Trailer 2

I det storslagna äventyret ”Thor – The Dark World” från Marvel återser vi den mäktige Avengern Thor. Nu tvingas han kämpa för att rädda Jorden och De Nio världarna från en mystisk fiende som föregår universum självt. I efterdyningarna av Marvels ”Thor” och Marvels ”Avengers” kämpar Thor för att återställa ordningen i kosmos. Men en forntida art ledda av den hämndlystne Malekith återvänder för att försätta hela universum i mörker.

Thor måste nu inleda sin hittills farligaste och personligaste resa, en resa som återförenar honom med Jane Foster. Han kommer att bli tvungen att offra allt för att rädda oss alla. Mer om Thor och trailer 1 hittar ni HÄR. Sverigepremiär är det den 30 oktober och Walt Disney Pictures distribuerar.
Powered by Preview Networks

Distributör: BVI / Disney (SE-Cinema)
Biopremiär: 30 oktober 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *