Jackass Presents: Bad Grandpa

Riktiga människor i overkliga situationer, en bra grund för en riktigt galen komedi.

I “Jackass Presents: Bad Grandpa” får vi följa en resa genom Amerika med 86-årige Irving Zisman tillsammans med sin följeslagare, 8-årige barnbarnet, Billy. I oktober, är Jackasskaraktärerna Irving Zisman (Johnny Knoxville) och Billy (Jackson Nicholl) tillbaka för att visa biopubliken den mest vansinniga dolda kameran-resan som någonsin fångats på film.
Under denna resa kommer Irving att introducera den unga och lättpåverkade Billy för människor, platser och situationer som ger ny innebörd åt begreppet barnuppfostran. Duon kommer att stöta på manliga strippor, missnöjda skönhetstävlande småbarn (och deras lika missnöjda mödrar), begravningar, motorcykelknuttar och en mängd intet ont anande medborgare.

Sverigepremiär för Jackass Presents: Bad Grandpa är det den 25 oktober 2013. UIP ditribuerar. Jag vet inte om det kan bli så mycket sjukare än så här? Check This Out…
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *