The Secret Life Of Walter Mitty

Vi tar en första titt på dramakomedin ”The Secret Life of Walter Mitty”. Ben Stiller regisserar och spelar själv huvudrollen som Walter Mitty och i övriga roller syns Kathryn Hahn, Sean Penn, Kristen Wiig och Adam Scott. Sverigepremiär blir det på juldagen, 25 december 2013. 20th Century Fox distribuerar.
Det här är en nyinspelning av den gamla klassikern från 1947, ”Här kommer en annan”(The Secret Life Of Walter Mitty) med Danny Kaye, Virginia Mayo och Boris Karloff.

Walter Mitty är en dagdrömmare som har för vana att försvinna in i en värld av fantasier fyllda med hjältedåd, romantik och action. När hans jobb hotas ger han sig iväg på ett äventyr som överträffar alla hans vildaste fantasier.
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *