The Lifeguard

Dramakomedin “The Lifeguard” har en fantastisk Kristen Bell i huvudrollen som Leigh. Hon är 30 år och lever ett till synes perfekt liv som reporter i New York, men när både karriären och kärlekslivet kraschar flyr hon till sin hemstad i förorten. Där regredierar hon tillbaka i ett tonårsbeteende, flyttar in i sitt gamla flickrum hos sina föräldrar, hänger med sina gamla vänner som aldrig lämnat staden och återtar sitt gamla highschool jobb som badvakt.

Men när Leigh smiter undan vuxenvärldens ansvar och även inleder ett riskfyllt förhållande med en bekymrad tonåring, sätter det i gång en kedjereaktion som även påverkar de närmast henne.

Förutom Kristen Bell som Leigh ser vi även Martin Starr(“Knocked Up”), Mamie Gummer (“Side Effects”) och Oscarnominerade Amy Madigan i några av rollerna. Liz W. Garcia har både skrivit manus och regisserar sin film som rönt stora framgångar på filmfestivaler.

Njutafilms distribuerar och här är jag osäker om filmen går direkt till DVD/Bluray eller tar en sväng på biograferna först. Releasen är i varje fall satt till den 11 december 2013, så håll koll för det här är en riktigt trevlig historia…

Distributör: Njuta Films.
Premiär: 11 december 2013.
Fotnot: Mamie Gummer som spelar karaktären Mel är dotter till Meryl Streep.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *