The Spectacular Now

Ni kommer väl i håg den härliga romantiska dramakomedin “500 Days Of Summer“? Nu är manusförfattarna till den filmen, Scott Neustadter och Michael H. Weber tillbaka med ett nytt romantiskt drama, “The Spectactular Now“. Filmen fick ett mycket varmt mottagande på Sundance filmfestival tidigare i år och får nu en världsomspännande release i augusti, så håll ögonen öppna. Regisserar gör James Ponsoldt som tidigare gjort fina “Off The Black” med Nick Nolte.

The Spectacular Now kretsar kring coola killen Sutter Keely(Miles Teller), killen man vill ha på sitt party. Efter att ha blivit dumpad av sin flickvän vaknar han upp en morgon på en okänd gräsmatta tillsammans med Aimee Finicky(Shailene Woodley) hängande över sig. Hon är en social katastrof som läser science fiction och aldrig haft en pojkvän. Dock har hon stora drömmar om framtiden, medans Sutter bara lever för nuet. På något vis knyts de udda tu samman och för första gången i sitt liv har Sutter chansen att göra skillnad med någon annans liv, till det bättre eller det sämre.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *