Åktur Med Dame Helen

Helen Mirren fyller 68 år på fredag den 26 juli! Det märks inte på den adlade skådespelerskan, som sedan några år tillbaka, kan titulera sig Dame Helen Mirren, premierad för sina insatser inom filmens värld. Full av vigör och full fart på karriären och när andra går i pension susar hon fram i tuff sportbil. Som här i “Red 2“, actionkomedin som får Sverigepremiär den 16 augusti och distribueras av Nordisk film. Mer om Helen Mirren och Red 2 kan ni hitta i inläggen Ilyena Lydia Vasilievna Mironoff och Red 2.

Pensionerade CIA-agenten Frank Moses återförenar sitt osannolika elitteam av agenter för att över hela världen försöka spåra en försvunnen bärbar kärnladdning. I Scenen nedan, ett actionladdat klipp med Helen Mirren och Byung-hun Lee

Distributör: Nordisk Film.
Biopremiär: 16 augusti 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *