Alicia Vikander I Fantasyäventyret Seventh Son

Alicia Vikander är synnerligen aktuell numera. I oktober dyker hon upp, som nämndes i ett tidigare inlägg, i svenska dramat “Hotell” och någon vecka senare är det dags för premiär av ännu en Hollywoodproduktion. Den här gången får vi se Alicia i Fantasyäventyret “Seventh Son” som är baserad på den populära bokserien ”Väktarens lärling” av Joseph Delaney. I filmen kamperar hon ihop med stora namn som Julianne Moore, Jeff Bridges och Ben Barnes, regisserar gör Sergei Bodrov. Sverigepremiär fär det här fantasifulla äventyret blir det den 25 oktober 2013 och 20th Century Fox Distribuerar. I trailern nedan blir Alicia Vikander jagad av drakar, otäcka monster, men även kramad av Ben Barnes…

I en svunnen tid kommer en obeskrivlig ondska att svepa över världen och åter sätta igång kriget mellan de övernaturliga och människorna. Master Gregory är en soldat som för flera århundraden sedan fängslade den onda och mäktiga häxan Mother Malkin. Mother Malkin har nu rymt och gör sig redo att hämnas genom att släppa lös sin fruktansvärda vrede över världen. Endast Master Gregory står i hennes väg och han har till nästa fullmåne på sig att träna upp sin lärling, Tom Ward. Mänsklighetens enda hopp står nu till den sjunde sonens sjunde son“.

Distributör: 20th Fox Movies.
Biopremiär: 18 oktober 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *