Austenland

I romantiska komedin “Austenland” får vi följa singeltjejen Jane Hayes, som är i 30 års åldern. Hon verkar till synes vara en normal ung kvinna, förutom att hon är besatt av allt som har med Jane Austen att göra. Efter att ha sett Stolthet och fördom otaliga gånger bestämmer hon sig för använda sina besparingar för en resa till England och en sammankomst för ‘Jane Austen galna kvinnor’. Hennes dröm om att möta sin egen Mr.Darcy, den perfekta gentlemannen blir nu mer verklig än hon någonsin kunnat föreställa sig.

Här får vi alltså en Jane Austen historia i modern tappning och hur det hela kommer att avlöpa får vi veta den 27 september 2013. Jerusha Hess har skrivit manus och ger regi till bland andra Keri Russell, JJ Feild och Jennifer Coolidge. Ta en titt på trailern här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *