Filth

Bruce Robertson, en trångsynt och korrumperad polis, står på tur för att bli befodrad och han gör vad som helst för att få det han vill. Han har blivit satt till att lösa ett brutalt mord och känner av konkurrensen från sina kollegor, därför bestämmer han sig för att försäkra sig om deras undergång genom att vända dem emot varandra, stjäla deras fruar och avslöja deras innersta hemligheter.

Snart hamnar Bruce i en spiral där han tappar kontrollen samtidigt som hans förflutna långsamt börjar komma i kapp honom. En saknad fru dyker upp, en förlamande drogvana och misstänkssamma kollegor börjar ta ut sin rätt på hans förstånd. Hur länge kan han hålla sitt grepp om verkligheten? Ja det får vi veta den 15 november 2013 när mörka brittiska crimekomedin “Filth” har premiär. Filmen bygger på Irvine Welsh bästsäljare med samma namn. I rollerna ser vi bland andra James McAvoy, Jamie Bell, Eddie Marsan, Jim Broadbent och Imogen Poots.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *