Escape Plan

Två gubbar med karakteristiska röster, en före detta guvernör och en avdankad boxare, ja där har ni Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone i ett nötskal. Para ihop de här två skådisarna i samma film och man kan inte förvänta sig något nnat än högoktanig action.

Vi får väl se i oktober hur väl Mikael Håfström lyckas med det i sin nya film “Escape Plan” aka The Tomb. Där spelar Sylvester Stallone karaktären Ray Breslin, som blir falskeligen anklagad och placerad på samma rymningssäkra fängelse som han själv har designat. Nu måste han försöka bevis sin oskuld, vilket blir svårt från insidan. Planen blir då att använda all sin professionella kunskap till att försöka ta sig ut ur det rymningsäkra fängelset, men för det behöver han hjälp utifrån och samtidigt börjar det att blossa upp spänningar mellan de övriga fångarna…

Distributör: Nordisk Film.
Biopremiär: 13 oktober 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *