Hotell

Då var det dags för en ny film med Sveriges nya Greta Garbo, Ingrid Bergman eller vad vi vill ge henne för epitet, Alicia Vikander. Ge henne några år till och hon tillhör stjärnorna i Hollywood.

I Lisa Langseths nya film, dramat “Hotell“, har hon huvudrollen och spelar Erika som har allt! Hon har ett bra jobb, god ekonomi, många vänner och en trygg relation. Tills en dag då allt rasar samman. Plötsligt betyder det perfekta livet ingenting och känslorna går inte längre att styra. Hon börjar i gruppterapi och möter där andra människor med andra trauman. De ställer sig frågan: Varför ska inte vi få må bra? varför har vi inte rätt att leva med positiva tankar? Gruppen bestämmer sig för att ta sig till en plats där man kan vara helt anonym. En plats där man kan vara vem man vill. De tar in på hotell.

Hotell är ett anarkistiskt psykologiskt drama som ställer frågor kring identitet och kris i ett modernt samhälle. Så här säger regissören själv, Lisa Langseth om sin film Hotell: “Min förhoppning är att man genom Erika kommer att få sitt hjärta krossat i gråt för att i nästa stund skratta befriat åt livets kreativa vansinne

Distributör: TriArt Film.
Biopremiär: 4 oktober 2013.
Fotnot: Får ni inte nog av Alicia Vikander utan vill ha mer, följ den här länken.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *