Feeeeeeling Good…

Feeeeeeling Good…Ja inte nödvändigtvis för man har ju sina ups and downs. Men något som jag ser fram emot i filmväg och som ligger lite olika fram i tiden är två filmer som har alla möjligheter att få även en butterkaka(bara idag) som mig på bättre humör. “I Give It a Year” av gänget bakom Bridget Jones och Love Actually och Lasse Hallströms kommande film med Helen Mirren i huvudrollen. Men vi börjar med I Give It A year som har DVD/Blurayrealease i augusti:

Den har fått blandat kritik och i mina ögon oförtjänt dåligt betyg, men så är det ofta med romcom filmer. Jag tycker att den har vad som krävs för en bra feelgoodrulle och så är den brittisk, bara en sådan sak. Ni hittar ett tidigare inlägg med en trailer och lite bilder om filmen HÄR. Kort och gott så får vi följa ett omaka par, spelade av Rose Byrne och Rafe Spall under deras första år som gifta. Ta en titt på denna redband trailer, nog borde man ha valt någon annan toastmaster…

Nu är det klart med Lasse Hallströms kommande projekt och det blir filmatiseringen av Richard Morals bestseller “The Hundred Foot Journey“. Filmen kretsar kring en nyinflyttad familj som startar en indisk restaurang i södra Frankrike och hamnar i konflikt med en Guide Michelinhyllad grannkrog. Helen Mirren har som sagt en av rollerna och hon spelar karaktären Madame Mallory. För alla oss som gillar Hallströms filmer och den ton han skapar i dem, verkar det här riktigt intressant, men vi får vänta till hösten 2014.

Under tiden kan Lasse hallström fans alltid kränga hans senaste, “Safe Haven” som inte gick upp på biograferna här i Svedala utan direkt till DVD/Bluray med release 27 november 2013. Otålig som jag är skaffade jag den engelska utgåvan och den gick verkligen hem och jag gillar den skarpt! Här är två tidigare inlägg om den filmen: Lasse Hallström Och Nicholas Sparks och Safe Haven Bakom Kulisserna. Här får ni ett klipp från den här härliga feelgoodfilmen som även är en thriller av gott märke. Julianne Hough och Josh Duhamel in action…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *