En fiende att dö för

Peter Dalle är på gång med en ny film, “En fiende att dö för” med Sverigepremiär den 17 februari 2012.
Distributör: Walt Disney Pictures. Synopsis är som följer:

“I fokus står en forskningsexpedition på väg till Svalbard strax innan krigsutbrottet 1939. Expeditionens syfte är att bevisa forskaren Alfred Wegeners teori om att alla världsdelar en gång hängt samman. Resan går mot Svalbard och leds av den tyske geologen Friedrich och hans assistent Leni. Med ombord finns också svensken Gustav de Geer och två engelsmän.

När kriget bryter ut blir skeppet ett universum i miniatyr, där alla nationaliteter i skuggan av deras hemländers politiska konflikter tvingas välja sida. Saker kompliceras ytterligare då Leni och Gustav förälskar sig i varandra.”
Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *