Ny Trailer Till Inside Llewyn Davis

Coenbröderna Ethan och Joels kommande rulle, “Inside Llewyn Davis” får premiär i november 2013(I Sverige i början av 2014) och det de bägge mästerfilmskaparna bjuder oss på den här gången är en historia om en singer/song-writer som avigerar runt i folkmusikens New York 1960. I rollerna ser vi bland andra Carey Mulligan, John Goodman, Garrett Hedlund, Justin Timberlake och som Llewyn Davis, Oscar Isaac.

Filmen visades under Cannes filmfestival tidigare i år och gjorde succe och redan nu nämns den som en het kandidat till en Oscar. Peter Bradshaw på The Guardian ger den 5 lysande stjärnor och säger:
Deras nya film är briljant skriven, oerhört fint agerad, superbt designad och filmad, det är en söt, sorglig men rolig film om den förlorade världen av folkmusik...”

Filmen är fullmatad med musik och Coenbröderna sammarbetar här med musikproducenten T Bone Burnett. Synopsis i korthet: “I Inside Llewyn Davis får vi under en vecka följa en ung folksångare när han navigerar genom musikscenen i Greenwich Village 1961. 
Llewyn Davis står vid ett vägskäl i livet. Med gitarren i släptåg, under den obarmhärtiga vintern i New York, kämpar han för att slå igenom som musiker mot oöverstigliga hinder – vissa skapade av honom själv.
Trailer nummer 1 hittar ni i inlägget Tillbaka Till 60-Talet Med Coen Brothers och efter att ha sett trailer 2 är det inte konstigt att man längtar till hösten…

Distributör: Noble Entertainment.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *