The Conjuring Trailer 3

Dags att bli lite mörkrädd? Trailer 3 till skräckfilmen “The Conjuring” är här. Filmen bygger på den sanna berättelsen om Ed och Lorraine Warren, världsberömda utredare av övernaturliga händelser, som kallas in för att hjälpa en familj som terroriseras av mörka krafter. I familjens hus mitt ute på landsbygden blir Warrens tvungna att utmana en stark demonisk kraft och blir då indragna i det otäckaste fallet de någonsin skulle komma att råka ut för. I huvudrollerna ser vi Vera Farmiga och Patrick Wilson. Läs mer om filmen och se trailer 1 och trailer 2 i inläggen The Conjuring och The Conjuring Trailer 2.

The Conjuring får Sverigepremiär i höst, den 13 september och det är ju en passande tid när det är lite mörkt och grinigt, att krypa in i biosalongen och bli skrämd. Jag som är lättskrämd undrar om skrämkuddar ingår i biljettpriset?
Powered by Preview Networks

Distributör: 20 th Century Fox Movies.
Biopremiär: 13 september.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *