Lovelace

Varför titta på när andra dricker kaffe när man kan brygga en kopp själv! Där har ni mitt förhållande till medial porr, så nu vet ni det. Inläggen i dag går i romantikens tecken, det förra “Thanks For Sharing” handlade om tre grabbar som blivit sexmissbrukare, medaljens baksida av ett sexfixerat samhäll månne?

Ja, vi går i varje fall vidare med en kommande film om världens mest kända porrskådis, Linda Lovelace, eller Linda Boreman som var hennes riktiga namn. Med porrfilmen ”Långt ner i halsen” gjorde hon stor succé och fjuniga tonårsgrabbar, och en och annan förtappad gubbe, strömmade till biograferna när det begavs sig 1972. I det biografiska dramat “Lovelace” får vi följa hennes hennes glamourösa liv fyllt av fester och inspelningar. Men vi får också veta vad som egentligen hände bakom de stängda dörrarna med producenten och maken Chuck Traynor. I rollen som Linda Lovelace ser vi Amanda Seyfried som i filmen kamperar i hop med bland andra Peter Sarsgaard, Sharon Stone, James Franco, Juno Temple och Eric Roberts. Sverigepremiär är det den 29 november 2013 och Noble Entertainment distribuerar.

Linda Lovelace dog 2002 i sviterna av en bilolycka, 53 år gammal. Innan dess han hon med att bli feminist och tog avstånd från porrindustrin som hon menade utnyttjade och skadade aktörerna. 1980 kom hennes självbiografi Skärseld och i den beskriver hon ett liv där hon under flera års tid blev misshandlad, våldtagen, torterad, tvingad till prostitution och att spela in pornografiska filmer. Ett mycket tragiskt levnadsöde med andra ord…
Powered by Preview Networks

Distributör: Noble Entertainment.
Biopremiär: 29 november 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *