Thanks For Sharing

I dramakomedin “Thanks For Sharing” debuterar Oscarsnominerade(The Kids Are All Right) manusförfattaren Stuart Blumberg som regissör. Han dirigerar en ensemble med namns som Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Mark Ruffalo, Pink och Tim Robbins. Blumberg har även skrivit manuset, den här gången tillsammans med Matt Winston.

Med New York som bakgrund, där sexiga kvinnor glider längs gatorna, unga par hånglar på parkbänkarna och varje buss och taxi är fylld av sensuell reklam, får vi möta tre män som alla lider av samma problem, Sexmissbruk. Tuff shit skulle man vilja säga med sådana problem och så mycket stimuli. Hur som helst förs de här personerna samman genom sitt missbruk, blir vänner och beslutar sig för att skapa meningsfulla relationer för första gången i sitt liv.

Hur ska det gå? Ja, jag gillar upplägget här och tycker att trailern är riktigt lovande. Det här kan bli ett riktigt bra romantiskt drama, premiär blir det i september 2013. Här är en liten smakbit…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *