James Gandolfini Död I Italien

Ännu en tankeställare om att livet inte är evigt och att liemannen kan knacka på när helst han behagar…

Skådespelaren James ”Tony Soprano” Gandolfini avled i Rom i en hjärtattack i går onsdag den 19 juni, endast 51 år gammal. Vilken chock för en filmintresserad och vilken förlust för filmvärlden!

Mest känd för den breda massan är Gandolfini för sin roll som den New Jersey baserade maffiabossen Tony Soprano i omåttligt populära “The Sopranos“, en roll han fick tre Emmys och en Golden Globe för. Serien snurrade i sex säsonger och jag funderar starkt på att köpa hela boxen som en hedersbetygelse, nu när man kan få den på rea för en femhundring. Men han kunde spela komedi också, som här mot Ben Affleck i väldigt underskattade julfilmen “Surviving Christmas” från 2004…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *