Closed Circuit

Brittiska dramathrillern “Closed Circuit“, från Working Title får premiär den 28 augusti 2013. Stjärnorna i filmen är Eric Bana, Rebecca Hall, Jim Broadbent och Julia Stiles och de agerar i en historia om en mystisk explosion vid en välbesökt marknad i London.

Polisen gör ett nedslag och häktar en misstänkt och England förbereder sig på den mest uppmärksammade rättegången i brittisk rättshistoria. Två talangfulla jurister, som har ett romantisk förflutet tillsammans, hamnar nu i en spiral av hemligheter och lögner när det visar sig att brittiska underrättelsetjänsten har ett finger med i spelet. Nu står inte bara deras rykte och yrkesheder på spel, utan även deras liv.

När man ser att Steven Knight, mannen som skrivit manus till “Dirty Pretty Things“(2002) och “Eastern Promises“(2007), även är hjärnan bakom Closed Circle, då förväntar jag mig en riktigt tät historia. John Crowley som tidigare gjort fyndiga “Intermission” regisserar. Här är en lovande trailer…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *