Mer Tyskt Drama I Serien Weissensee

Gillar ni “Krigets Unga Hjärtan” som går i mål i kväll med sista avsnittet på SVT1 och tycker att tyskarna, de kan det där med serier. Då behöver ni bara vänta till den 1 augusti på nästa storserie, som även den blivit omåttligt populär i Tyskland.

Weissensee” är ett historiskt drama och vi är i Öst-Berlin åren före murens fall. Vi får ett relationsdrama om två familjer – den ena tillhör nomenklaturan och besitter topposter i Stasi, den andra tillhör den oppositionella kultureliten. Första säsongen består av 6 avsnitt och blev en stor succé för TV bolaget ARD, och förväntningarna på den efterlängtade andra säsongen, som visas i Tyskland i höst, är enorma. Premiär den 1 augusti på SVT2. Här är den tyska trailern…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *