Familjen Persson I Främmande Land

Det finns många livsval man kan göra, men få gör som Per Persson. För 40 år sedan lämnade han Sverige, tog sin Land Rover och drog österut och hamnade till slut i Pakistan där han förälskade sig, bildade familj och kom att leva sitt liv. Per har uppfostrat sina döttrar till självständiga starka kvinnor, något som inte accepteras i Pakistan. Döttrarna börjar längta till Sverige och en dag kastar familjen loss mot lyckolandet, men landar i en husvagn utanför Hässleholm.

Familjen Persson I Främmande Land” är en synnerligen intressant dokumentär om ett annorlunda livsöde, signerad Åsa Blanck och Johan Palmgren, med premiärdatum den 23 augusti 2013 och Folkets Bio som distributör.
Powered by Preview Networks

Distributör: Folkets Bio.
Biopremiär: 23 augusti 2013.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *