Serierally

Ni glömmer väl inte bort del 2 av den fantastiska miniserien “krigets Unga Hjärtan” i kväll?
Klockan 21.10 på SVT 1 får vi fortsättningen på serien, vars första avsnitt lockade nära 1 miljon svenska tittare förra tisdagen. I tre 90 minuters långa episoder får vi följa fem vänner och deras öden under krigsåren 1941-1945. Kvällens avsnitt heter Ett annat krig, och Greta skickas av Dorn till östfronten som truppunderhållning, och väl där träffar hon Wilhelm, Friedhelm och Charlotte för första gången på två år. Det är kvällen innan den stora tyska pansaroffensiven – vid den ryska staden Kursk ska Operation Zitadelle förändra kraftförhållandena i öst till Tysklands fördel.

För er som missade del 1 så finns det på SVT play och i inlägget Missa Inte Miniserien Krigets Unga Hjärtan! kan ni läsa mer om serien, och se filmklipp. Den avlutande sista delen sänds nästa tisdag, den 18 juni klockan 21.15 på SVT1.

Har ni inte fått nog av serier så kommer del 2 av “Bates Motel” direkt efter klockan 22.40. Missade ni del 1 så finns också det avsnittet på SVT play.
Bates Motel kan ses som en prequel till Alfred Hitchcocks trefaldigt Oscarsnominerade mästerverk ”Psycho”. Hur kunde Norman Bates bli den han blev, galen och full av ondska, det får vi veta här i 10 avsnitt. Läs mer om serien i inlägget Bates Motel och vill ni läsa mer om huvudrollsinnehavaren, Englands unga superstjärna, Freddie Highmore, så gör ni det i inlägget I Blickfånget – Freddie Highmore.

Så nu har ni lite att göra om ni vill hänga framför TV:n i kväll!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *