Woody Allens Nya – Blue Jasmine

Det var länge sedan jag såg någon film med en av mina favoriter, Cate Blanchett, så glädjande nog dyker hon upp tillsammans med Alec Baldwin i Woody Allens nästa film “Blue Jasmine“.

Filmen är inspelad på olika ställen i New York och Kalifornien och det lilla som släppts om filmens handling är att den centrerar kring en fashionabel New York hemmafru som drabbats av en akut livskris. Sverigepremiär är det den 23 augusti 2013 och förutom Blanchett och Baldwin så är även härliga, brittiska skådespelerskan Sally Hawkins med i filmen.

Efter att ha upptäkt Woody Allens filmer för många, många år sedan blir det lite av lilla julafton när han kommer med en ny film, och han verkar inte frångå vanan att presentera en film per år. Den senaste “To Rome With Love” tyckte jag inte höll riktigt hög Allenklass, men den mannen har hög lägstanivå, så ingenting med honom har varit riktigt uselt i mina ögon. Jag gillar trailern till Blue Jasmine, det ser ut att kunna bli en riktigt härlig dialogdriven rulle i gammal hederlig Woody Allen anda. And Here Is The Smakprov…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *