13 Minuter Man of Steel

Jag är ingen stor fan av superhjälte genren, Batmantriologin gillade jag dock, då den har både hjärta och hjärna, vilket man inte kan säga om alla superherofilmer. När nu Christoffer Nolan går från Batman till Superman, han har ju ett finger med i filmens manus, så blir det intressant och de trailers som släppts hitills är lovande. Serietidningarna om Läderlappen och Stålmannen läste man ju som liten grabb, så grundstoryn sitter som inplanterad i medvetandet.

I det här äventyret, “Man Of Steel” ger oss Christoffer Nolan och regissören Zack Snyder en skröna om hur allt en gång började. ”Ett barn som skickas till jorden från en döende planet adopteras av ett par på landsbygden i Kansas. Han har svurit att använda sina extraordinära krafter till att beskydda människorna på Jorden från allt ont.” Sverigepremiär är det den 26 juni och 20th Century Fox Movies distribuerar. HÄR är ett par trailers.

I den här hela 13 minuter långa videon får vi lite insider information av bland andra Clark Kent/Superman(Henry Cavill), Lois Lane(Amy Adams), Clark Kents adoptivpappa(Kevin Costner) och biologiska pappan (Russell Crowe), samt filmens regissör Zack Snyder


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *