Inbrott Hos Paris Hilton

Inspirerad av verkliga händelser om hur ett gäng välbeställda ungdomar från The Valley blev en av de mest vågade inbrottsligorna i Hollywoods historia, är “The Bling Ring” ett exempel på hur långt vissa är beredda att gå i jakten på status och lyx. Det som börjar som en lek går snart över styr och medlemmarna i The Bling Ring blir utsatta för frestelser de flesta tonåringar skulle ha svårt att motstå.

I den här scenen från Sofia Coppolas ”The Bling Ring” ser det ut som gänget med Emma Watson i spetsen shoppar i ett varuhus, men ack nej, det är Paris Hiltons Garderob. Här är det megainbrott på gång och man är drivna av lusten att äga samma kläder som de Hollywood-kändisar man dyrkar. Ungdomarna spårar upp sina offer på internet, bryter sig in i deras hem och själ designerkläder, smycken och andra dyra statusprylar.
Powered by Preview Networks

Distributör:SF Film.
Biopremiär: 14 juni 2013.
Stillbildsfotograf: Merrick Morton.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *