The Family

Det här verkar högintressant och får det att vattnas i munnen på en filmgalning, tycker jag. Robert De Niro, Michelle Pfeiffer och Tommy Lee Jones tillsammans i maffiakomedin “The Family” i regi av Luc Besson.

Vad händer med en maffiamedlem när det är dags att pensionera sig? Ja i det här fallet och att döma av trailern, verkar det säkraste valet vara vittnesskydd. Robert De Niro spelar maffiabossen Fred Blake/Giovanni Manzoni och han och familjen har blivir förpassade till en sömnig småstad i Frankrike efter att ha skvallrat på maffian. Familjens övervakare, Tommy Lee Jones, gör sitt bästa för att hålla dem på mattan, så att deras gömställe inte avslöjas, med ödesdigra konsekvenser som följd.

Det dröjer dock inte länge innan Manzonis faller in i gamla vanor och börjar lösa sina problem efter den gamla skolan, “The Family Way”. Kommer de att röja sitt gömställe? Ja ta en titt på den här synnerligen intressanta trailern, som lovar en riktigt trevlig höstrulle med klassiska ingredienser. Sverigepremiär är det den 25 oktober 2013…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *