Porrgalningen Don Jon

Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson och Julianne Moore är tre av stjärnorna i romantiska komedin “Don Jon“. Filmen centrerar kring Levitts karaktär, New Jersey grabben Don Jon, som är hängiven familjen, vännerna och kyrkan. Dock har han ett problem, han är beroende av internetporr.

Genom sitt flitiga porrsurfande har han skaffat sig orealistiska förväntningar på kvinnor och när Jon ger sig ut för att hitta något mer meningsfullt, kommer han att få lära om livet och kärleken från två helt olika kvinnor. Don Jon premiärvisades på Austins filmfestival tidigare i år och togs emot med öppna famnen av publiken. Vi i Sverige får vänta på premiären till i oktober i höst och nämnas kan att förutom att agera i filmen så har även Joseph Gordon-Levitt skrivit manus och regisserar. Här kan vi ta en titt på vad det hela handlar om…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *