Familjetrippen

David Burke är en knarklangare på deltid och hans kunder är chefer och fotbollsmammor, men inga ungdomar för han har sin moral. Så vad kan gå fel? Mycket! Han föredrar att hålla en låg profil av uppenbara skäl, men han får känna på den hårda skolan när han ska hjälpa några lokala tonåringar, vilket slutar med att han blir rånad av ett gäng punkare och lämnad med en stor skuld till sin drogleverantör. För att kunna betala av skulden tvingas han nu bli en riktig drogsmugglare genom att föra in sin langares senaste parti från Mexico. Genom att sätta sina grannar under press, den cyniska strippan Rose, den tatuerade och piercade tonårstjejen Casey och wannabe kunden Kenny, och få dem att spela fru och barn i familjen Miller hittar han en vattentät plan. “Millers” ger sig av mot gränsen för en fjärde juli helg som med all säkerhet kommar att sluta med en smäll.

Hela den här soppan utspelar sig i komedin “Familjetrippen“(We’re the Millers) som får Sverigepremiär den 20 september 2013. Som knarklangaren David Burke ser vi Jason Sudeikis, fejkfrugan spelas av Jennifer Aniston och låtsasbarnen av Emma Roberts och Will Poulter. I övriga roller bland andra Ed”Baksmällan”Helms och Nick Offerman.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *