White House Down Trailer 2

Cinemaholics skrev i våras om Columbia Pictures “Whitehouse Down“, en actionladdad thriller regisserad av rutinerade Roland Emmerich, vilket borgar för en adrenalinstinn film med mycket specialeffekter. Ett gäng mycket kapabla skådespelare har man även lyckats samla, med Hollywoods nye John McClane(Channing Tatum) i täten. Han samsas om utrymme med Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Richard Jenkins och James Woods. Det här ser ut att kunna bli höstens stora actionrulle, även om filmens synopsis pekar på att det här har vi sett förut! Whitehouse Down har Sverigepremiär den 20 september 2013 och nedan får vi en försmak med trailer nummer 2…

Channing Tatum är polismannen John Cale som just nekats sitt drömjobb hos Secret Service, där han skulle fått skydda president James Sawyer (Jamie Foxx). För att inte behöva göra sin dotter besviken med de tråkiga nyheterna tar han henne istället på en rundtur i Vita huset, när byggnaden plötsligt tas över av en tungt beväpnad paramilitär grupp. Med landets regering i kaos och tiden emot sig är det nu upp till Cale att rädda presidenten, sin dotter och sitt land.
Powered by Preview Networks

Distributör: Sony Pictures.
Biopremiär: 20 september 2013.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *