Anchorman Och Anchorman 2

Ni kommer väl i håg “Anchorman – The legend of Ron Burgundy“, från 2004? Där spelar Will Ferrell ett välkänt nyhetsankare i San Diego på 70-talet, och han har inget emot kvinnor på redaktionen , så länge som de håller sig till att rapportera om mode eller matlagningsprogram.

När en vacker, ambitiös, kvicktänkt, smart, kvinnlig journalist(Christina Applegate) anställs och det visar sig att hon definitivt duger till mer än att vila ögonen på, så blir det stora problem. Det blir inte bara en kamp mellan två duktiga journalister…utan krig!
Anchorman är fylld med galen, kvick slapstickhumor och genomtänkta repliker…vi tar en titt på trailern…

Glädjande nog så är “Anchorman 2” under inspelning och får Sverigepremiär i februari 2014. Man har samlat en hollywoodelit i ensemblen, som ska försöka leva upp till de högt ställda förväntningarna. Kan man upprepa succen från 2004 när Anchorman: The Legend Continues? Det filmmaterial som finns än så länge, är en förhållandevis tam teasertrailer…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *