Worlds End

I brittiska komedin “The World’s End” återförenas fem barndomsvänner 20 år efter ett misslyckat försök att genomföra en pubrunda av episka format. En av dem har gett sig fasen på att åter försöka genomföra detta ölens marathon, och de övertygas till en reprisrunda av kompisen Gary King (Simon Pegg). Gary är en 40-årig man som aldrig lämnat tonåren. Han släpar med sig sina gamla kompisar till deras hemstad och till ett nytt försök att nå den mytomspunna puben – The World’s End. Medan de försöker försona det förflutna med nuet, inser de att den verkliga kampen gäller framtiden – inte bara deras utan hela mänsklighetens. Att nå The World’s End visar sig vara det minsta av deras problem.

Skådespelare:Rosamund Pike, Simon Pegg, Martin Freeman, Nick Frost, och Paddy Considine.
Manus till den här galna filmen, som får Sverigepremiär den 27 september 2013, är skrivet av teamet Simon Pegg och Edgar Wright, som också är hjärnorna bakom filmerna “Shaun of the Dead” och “Hot Fuzz“. Regisserar gör Edgar Wright.
Powered by Preview Networks

Distributör: UIP.
Biopremiär: 27 september 2013


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *