Premiär För Hell On Wheels säsong 2 På Bluray

Den 15 maj 2013 är det bluraypremiär för den andra säsongen av den populära westernserien “Hell On Wheels“.

I den andra säsongen av Hell On Wheels forsätter berättelsen om Cullen Bohannons farliga resa västerut och hans strävan att lägga sitt oroliga förflutna bakom sig. Det är en mycket bra säsong där man följer upp succèn med ettan och det bjuds på många spännande turer och intriger, samt en del oväntade händelser. In i hyllan med den här utgåvan, westernfanatiker som man är. Glädjande nog så är säsong 3 färdiginspelad och premiärvisas på AMC den 3 agusti och förhoppningsvis ligger Sverige någorlunda i synk , så att vi får den hit veckan efter USA premiären.

Fokuserande på det resande sällskap som arbetar med byggandet av den transkontinentala järnvägen utforskar serien människans girighet och korruption i en konstant kamp om makt. Vi återser bland andra den befriade slaven Elam Ferguson som strävar efter äkta frihet i en värld full av fördomar, Thomas Durant, den giriga entreprenören som utnyttjar förändringens tid och The Swede, som försöker återvinna den makt han en gång hade. Följ den här länken så får ni det mesta om serien, med bilder och trailers.

© 2012 Entertainment One Television USA Inc. All rights reserved.
Distributör: SF.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *